DestilArt – umetnost predstavljanja destilata u dobro poznatoj organizaciji

Ljubitelji destilata ovog oktobra dobijaju još jedan razlog za radost - DestilArt. Kompanija WineMart nam godinama u nazad dokazuje da ume da organizuje prvoklasan događaj, i okupi vrlo zainteresovanu publiku. Ove godine, za destilate, stvari se menjaju.

Ako ste zaljubljenik u jaka alkoholna pića, i živite u Srbiji, imamo jako važnu vest za vas. Organizatori svima dobro poznatog događaja WineMart donose veliku promenu koja će obradovati kako proizvođače tako i ljubitelje rakija i drugih destilata.

Renomirani distributer vina i jakih pića Wine Art, ove godine, po prvi put, organizuje specijalizovanu manifestaciju posvećenu samo destilatima!

Dosadašnji WineMart događaj, iako usmeren na vinsku industriju i vinske turiste, uvek je predstavljao i nekolicinu vrhunskih proizvođača jakih pića. Međutim, iako mahom profesionalna, duboko upućena publika prvenstveno zagrejana za vinsku ponudu, često nije posvećivala dovoljno pažnje destilatima.

Upravo pažljivo osluškivanje želja proizvođača, ali i same publike, iznedrilo je jedan potpuno nov koncept koji će upotpuniti oktobarsku listu događaja.

Wine Art se odlučio za jedan prilično revolucionarni korak – odvajanje destilata u sopstveni događaj pod nazivom DestilArt.

Ovaj novi koncept ne samo da pruža destilerijama zasluženu priliku da zablistaju, već i okuplja istinske ljubitelje žestokih alkoholnih pića i to u premium klasi. Ako ste više ljubitelj rakije, viskija, tekile, ruma ili drugih vrsta destilata, ovo je događaj stvoren baš za vas. DestilArt će vam omogućiti da istražite i degustirate preko 250 etiketa vrhunskih alkoholnih pića.

Detalji događaja DestilArt:

 • Naziv: DestilArt
 • Datum: 07.10.2023.
 • Lokacija: Honda Srbija (Delta Motors)
 • Radno vreme: 14:00 – 20:00
 • Ulaznice: DD Tickets

*Više detalja o događaju pogledajte na Destilista profilu DestilArt 2023.

Ovo je trenutak koji će označiti novu eru za srpsku rakiju i industriju destilata. DestilArt je prilika da se naši proizvođači destilata istaknu i pokažu svoj talenat široj publici.

Zabeležite datum, pripremite svoja nepca i pripremite se za pravu avanturu u svet destilata. DestilArt vrlo lako može da promeni način predstavljanja destilata u Srbiji.

Vidimo se sedmog oktobra na DestilArt-u!

Podelite ovaj članak!

 • Još uvek nema komentara.
 • Dodaj komentar
  nastavi da čitaš

  Slične teme

  Najnovije vesti iz alkoholne industrije u tvom inboxu?

  Jednom nedeljno ti šaljemo pregled najnovijih događaja, dešavanja i tekstova. Svakog 15. u mesecu biramo novu rakiju meseca. Možeš da se odjaviš kada god poželiš.