Zato što je svakoj pravoj destileriji potreban jedan Destilista.

Zamislite svet u kojem svaka domaća destilerija ima svog stručnjaka za odnose s javnošću ili popularnog PR-a. On bi se brinuo o svakoj informaciji o proizvođaču i njegovim proizvodima bude tačna, pravovremeno objavljena, tako da kupci u svakom momentu može sa lakoćom da joj prisupi.

Svi zajedno za domaće destilate.

U želji da stvorimo ekosistem svih učesnika u lancu predstavnika domaće rakijske scene, pokušaćemo da okupimo sve njene učesnike i predstavimo ih pravim ljubiteljima.

DESTILERIJE

Junaci naše priče. Svaki registrovani proizvođač dobiće svoj prostor za predstavljanje. Ali, kako to dolikuje jednoj destileriji svetskog nivoa.

RAKIJA SHOP-OVI

Gde ćete ljubitelji moći da kupe sve te prelepe destilate? Pokazaće im kako da dođu da vašeg prodajnog objekta ali i čije će tačno destilate moći tamo da pazare.

događaji

Zamislite svet u kojem svi uvek znaju kada se koja manifestacija ili ocenjivanje odigrava.Takav svet želimo da stvorimo. Sve na jednom mestu, dostupno svima.

predstavićemo vašu priču.

U današnjem digitalnom svetu, brzina i protok informacija predstavljaju imperativ. Zato, važno nam je da uvek predstavimo sveće i tačne informacije o vašem brendu.
Pošaljite nam kratak upit popunjavanjem forme i neko od kolega će vas ubrzo kontaktirati.

Kontakt