Kontaktiraj Destilistu.

Ne postoji glupo pitanje. Postoje samo ljudi koji ne žele da dele informacije koje poseduju. Mi verujemo u to da je znanje jedini kapital koji se deljenjem umnožava. Zato – pitajte nas.

Ovde smo za sve vas.

Centrala

Podrška

Prodaja

Često nas pitate...

Ovaj magični svet rakije (i destilata uopšte) ne može se objasniti u par stranica sajta, to nam je svima jasno. Zato smo otvoreni za svako pitanje, sugestiju, pohvalu, a posebno – za kritiku.

Da biste menjali podatke na profilu, i redovno ga dopunjavali novostima i obaveštenjima, potrebno je prethodno da ga preuzmete. Pored naziva brenda, klikom na simbol olovke, otvorićete formu sa zahtevom za preuzimanje.

Proces je prilično jednostavan. Putem forme iznad možete nas kontaktirati za upitom za registraciju. U kratkom roku kontaktiraće vas kolege sa ponudom i formom za unos podataka.

Klikom na stranicu Biblioteka u glavnom meniju stići ćete na stranicu sa svim člancima koje smo objavili. Sekcija proizvodnja sadrži upravo tekstove namenjene proizvođačima ili onima koji to tek treba da postanu. Dodatno, prijavite se na našu mailing listu i već pri prvom mailu koji vam stigne moći ćete da se opredelite za teme o kojima želite da čitate.

Cena registracije ili zakupa profila zavisi od mnogo faktora, uključujući vrstu profila, nivo (količinu) informacija koje se na njega plasiraju kao i režim plaćanja – mesečni ili godišnji plan. Zato možemo reći da je svaka ponuda unikatne i zahteva direktan upit odnosno unikatnu ponudu.

Svakodnevno radimo na dopuni proizvođača koji su registrovani a prisutni na tržištu sa bocom i etiketom. Naravno da će se desiti da nekoga izostavimo, nenamerno. Ukoliko je to slučaj sa vama, dovoljno je da nam se javite putem maila, forme ili mreža. Imajte na umu da promovisanje neregistrovanih proizvođača na našoj platformi nije moguće.