Degustacija Amuerte gina | Lefer

Promocija Amuerte gin-a - Svi detalji sa degustacije i razgovor sa osnivačima brenda!

U utorak 27. marta imali smo tu čast da prisustvujemo degustaciji i prezentaciji Amuerte gina. Podsećanja radi, ovaj brend predstavio nam se sa četiri etikete – Amuerte Red Edition, Black Edition, White Edition i Green Edition, a mi smo ih degustirali za vas.

Ceo događaj odvijao se na jednom od najnovijih, i bićemo slobodni da kažemo, najlepših mesta na Savi, a u pitanju je splav Lefer čiji je ambijent upotpunio celu priču i zbog koga su svi prisutni uživali u tropskoj atmosferi.

Važno je napomenuti da je neposredno pre početka ove degustacije, održana i degustacija zatvorenog tipa u sklopu Bartenders 710 objekta, na kojoj su prisustvovale zvanice iz industrije.

Osnivač brenda Jeffrey Wouters i Chief Marketing Officer Devaughn Meuwissen s ponosom su predstavili svoj džin, specifičan po listovima koke koji se koriste u procesu destilacije (detaljnije o ovom konceptu pročitajte ovde), a najavili su izlazak i dve nove etikete.

Tokom večeri, Amuerte džin služio se samostalno, ali i u koktelima, na veliko zadovoljstvo svih prisutnih dama. Za kreiranje vrhunskih koktela bio je zadužen gospodin Nikola Biber, šef bara i menadžer splava LeFer.

Mi smo se sjajno proveli i veoma smo zahvalni ekipi iz Global Trading & Service Spirits-a koji su nas pozvali na ovako besprekorno organizovan događaj.

Podelite ovaj članak!

  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj komentar
    nastavi da čitaš

    Slične teme