Personalizovana rakija kao poklon za sve povode | Uteha Naša

Kada je u pitanju poseban poklon za proslavu, rođendan, Novu godinu ili neki drugi povod, uvek je dobro ostaviti lični pečat. Zato je destilerija Pod Mirnim Krovovima odlučila da svojim klijentima da mogućnost personalizacije boce njihove premium rakije. Ova inovativna opcija sada omogućava da svojim najbližima poklonite ne samo bocu rakije, već i trajnu uspomenu.

Pod Mirnim Krovovima: Kvalitet i strast prema rakiji

Destilerija Pod Mirnim Krovovima ponosi se predanošću i strašću prema proizvodnji rakije. Njihovi majstori destilacije godinama usavršavaju svoje veštine, u kratkom roku čineći ovu destileriju jednim od najpoznatijih domaćih proizođača. Kvalitet sirovina i proces proizvodnje čine da svaka kap Uteha Naša rakije bude pravi užitak.

Autohtona šljivovica

Uteha Naša je rakija od šljiva, destilat stare autohtone sorte, u Južnoj Srbiji poznate pod nazivom moravka. Rakija stari najmanje tri godine u hrastovoj buradi, čemu duguje specifičan karakter prožet dominantnim notama šljive.

Tamno ćilibarna boja je svakako važan deo identiteta Utehe Naše. Miris je intenzivan i dubok sa tipičnim aromama voćne vrste, dok ukus pruža sinergiju hrasta i cvetnih nota moravke. Umereno duga zavšnica ostavlja čist osećaj vanile i duvana na nepcu.

Lična nota u svakoj boci

Ono što ovu destileriju od sada dodatno izdvaja od drugih jeste njihova posvećenost personalizaciji. U ovoj prazničnoj sezoni, na bocu Uteha Naša rakije možete dodati i lični pečat, čineći je savršenim poklonom za svaku prigodu. Bilo da je u pitanju graviranje imena, poruke sa posvetom, ili logotipa kompanije, mogućnosti su beskrajne.

Ova personalizovana boca premium rakije je idealan poklon za različite povode. Pored ličnih važnih datuma, sa personalizovanom rakijom ne možete pogrešiti ni kada se radi o korporativnim proslavama.

Kako da naručite svoju personalizovanu bocu?

Osmislite sadržaj vaše boce i u par koraka, na linku koji ćemo vam ostaviti ispod poručite vaš primerak. Rok isporuke je 5 do 7 radnih dana, zato o poklonu razmišljajte na vreme, posebno u prazničnom periodu koji je pred nama.

Svoju bocu možete da poručite ovde!

Podelite ovaj članak!

 • Još uvek nema komentara.
 • Dodaj komentar
  nastavi da čitaš

  Slične teme

  Baner sa logotipom Šubadijskog festivala rakije

  Održan 4. Šumadijski festival rakije u Kragujevcu

  Početak poslednjeg meseca 2023. godine obeležio je Šumadijski festival rakije, održan 2. decembra u Kragujevcu u jednoj od prestižnih sala Exclusive Event Centra. Velika posvećenost, kao i profesionalnost domaćina koju pamtimo od prethodnih Šumadijskih festivala rakije, privukla je znatan broj posetilaca koji su tokom cele večeri uživali u degustaciji i vrhunskom kvalitetu destilata izlagača.