Sarajishvili degustacija uz cigare | Pura Vida

Kada vam se ukaže prilika da uživate u premium i super premium brendijima i to uz vrhunske cigare Novog sveta, jednostavno ne smete da je propustite.Ovo je kratak pregled jedne iskorišćene prilike.

Gruzijski brendi Sarajishvili bliži se svojoj prvoj godišnjici na domaćem tržištu. I slobodno možemo reći da je kompanija Adriatic Spirits (ekskluzivni uvoznik i distributer ovog brenda u Adria regiji) uspela da u relativno kratkom roku predstavi Sarajishvili kao sinonim za kvalitet, u prestižnoj premium i super premium klasi.

Jedan od alata korišćenih za takav uspeh bile su upravo ekskluzivne degustacije, kakvoj smo prisustvovali sinoć.

Koncept degustacije

U intimnoj atmosferi Pura Vida Cigar Lounge-a na Senjaku, naš domaćin, Jovana Milić (izvršni direktor Adria Spirits-a) predstavila nam je tri etikete iz veoma širokog Sarajishvili asortimana.

Dvadesetak pozvanih gostiju imalo je priliku da uživa u sjajnom Sarajishvili XO brendiju, prestižnoj selekciji iz 1973. godine iz Vintage serije i neverovatnom Sarajishvili Eniseli primerku koji se se služio na Savezničkoj konferenciji na Jalti 1945. godine i bio jedan od omiljenih destilata Vinstona Čerčila.

Sve ovo naravno uz adekvatnu prezentaciju, ketering i fantastičan servis. Umereno i profesionalno, baš onako kako dolikuje samom brendu.

Uparivanje sa cigarama

Naravno da ugođaj ne bi bio potpun bez adekvatne cigare. Zato je organizator pripremio vrlo laganu i kremastu Machetero-Robusto, 127mm dugačku cigaru Novog sveta u kojoj su gosti mogli da uživaju punih 40 minuta.

Mi se zahvaljujemo sjajnoj Jovani na pozivu i prilici da uživamo u vrhunskim destilatima, a vas pozivamo da svratite do Pura Vide i probate neki od Sarajishvili brendija koje će se od sada naći u standardanoj ponudi ovog Cigar Lounge-a.

Podelite ovaj članak!

 • Još uvek nema komentara.
 • Dodaj komentar
  nastavi da čitaš

  Slične teme

  Baner sa logotipom Šubadijskog festivala rakije

  Održan 4. Šumadijski festival rakije u Kragujevcu

  Početak poslednjeg meseca 2023. godine obeležio je Šumadijski festival rakije, održan 2. decembra u Kragujevcu u jednoj od prestižnih sala Exclusive Event Centra. Velika posvećenost, kao i profesionalnost domaćina koju pamtimo od prethodnih Šumadijskih festivala rakije, privukla je znatan broj posetilaca koji su tokom cele večeri uživali u degustaciji i vrhunskom kvalitetu destilata izlagača.