Kategorije proizvoda
Šta treba da znate o nama?

Priroda je imala hiljade godina da se razvija. Zato mi danas uživamo u čarima sočnog i ukusnog voća. Takve, potpuno prirodne, aromatične i ukusne voćke upotrebljavamo za proizvodnju voćnih rakija.
Postavili smo sebi zadatak da iskoristimo sve prirodne potencijale voćki koje su se evolucijom razvijale a da zaobiđemo korišćenje komercijalnih enološka sredstva.
Mi sakupljamo sazrelo voće i ne upotrebljavamo ni jednu mašinu tokom proizvodnje, niti korisimo enološka sredstva. Naša proizvodnja se kreće od 400 do 600 litara po vrsti voća, zbog toga je svaka naša flaša numerisana, a serije ograničene.
Mi verujemo u sopstveni razvoj voćke, koja se milenijumima razvijala. Da bismo iskoristili sve njene potencijale, upoznali smo njene karakteristike, i činimo sve da ne uništimо njene supstance, koje su nam za našu proizvodnju potrebne.
Kada proizvodimo rakiju od voća, negovanog i probranog, očuvanjem svih njegovih supstanci potrebnih za fermentaciju, dobijamo voćnu rakiju jedinstvenog karaktera. U svojoj ponudi imamo rakije od grožđa, šljive, jabuke, kajsije.

E-mail

office@volosnatura.com

Region
Lokacija
Kategorije proizvoda
  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu