Kategorije proizvoda
Kontakt telefon

+381 66 006 007

E-mail

info@pmk.rs

Šta treba da znate o nama?

Generacije su prolazile u malom Topličkom selu "Donja Toponica", uz domaću rakiju. Nije se puno dešavalo pod mirnim krovovima. Do momenta kad je nova generacija odlučila da moraju da podele ovaj bogat ukus rakije sa celim svetom.

Ovo je početaknaše firme "Pod Mirnim Krovovima". bavimo se proizvodnjom ekskluzivne, luksuzne rakije na tradicionalan način. U srcu naše proizvodnje leži ljubav prema prirodi i želja da sačuvamo tradiciju pravljenja rakije koja je kroz vekove usađena u naš kraj i u nasu kulturu.Mi verujemo da harmonija u društvu i harmonija između čoveka i prirode je ključna za održivost i dugoročni uspeh.

U našoj proizvodnji, važno nam je da budemo u harmoniji sa prirodom i da se pridržavamo tradicionalnih metoda proizvodnje. Naš mali tim je posvećen proizvodnji rakije isključivo od, retke i autohtone sorte šljive "Moravke" sa kojom želimo da pružimoautentičan ukus. Nažalost, ta sorta je postala retka i skoro nestala. Mi smo se odlučili da je zaštitimo i da je koristimo u našoj proizvodnji kako bi se očuvala. U kontaktu smo sa prirodom kroz svaki korak proizvodnje i koristimo samo sirovine koje su u skladu sa prirodnim ciklusima.

Proizvodimo u ograničenimkoličinama i fokusiramo se na kvalitet. Sve proizvodne faze su ručno rađene, što nam omogućava da kontrolišemo svaki korak proizvodnje i da se posvetimo svakoj boci posebno. Mi smo mali tim, ali smo posvećeni proizvodnji rakije koja će odisati harmonijskim životnim stilom i koja će se moći podeliti sa dobrim društvom.Uz Utehu Nasu možete se prepustiti tradicionalnom ukusu i doživeti harmoniju koja se oseća u svakom gutljaju.

Pratite nas društvenim mrežama!
Lokacija
Kategorije proizvoda
Tehnolog

Poslovna tajna

Vrste rakija
Poreklo sirovine

sirovina iz otkupa

Godišnja proizvodnja

7000 - 15000 litara

 • Nenad
  30/01/2023 na 16:39

  Rakija je odlična. Ukus je jedinstven i kvaliteta je visoka. Dizajn boca je moderni i privlačan. Preporučujem svima da probaju.

  Kvalitet proizvoda

  Dizajn ambalaže

  Odnos cene i kvaliteta

  Ukupna ocena

 • Nadežda
  12/02/2023 na 18:45

  Skoro sam imala priliku da probam rakiju ,,Potpis“ i bas mi se dopala. Imaju sirok asortiman i zanimljive i privlacne ambalaze.

  Kvalitet proizvoda

  Dizajn ambalaže

  Odnos cene i kvaliteta

  Ukupna ocena

Dodaj ocenu