Vrsta događaja
Šta treba da znate o događaju?

Premium rakije i delikatesi - Okusi srpske tradicije

Pozivamo vas na treći Spirit Style Festival premium srpske rakije i premium srpskih destilerija koji će se održati u najprometnijem, najurbanijem i najelitnijem delu Beograda. Treći festival premium srpske rakije održaće se u subotu 11. maja od 12h do 22h na pijaceti ispred TC Rajićeva.

Ovo mesto postaje epicentar luksuza i elegancije, idealno za okupljanje istomišljenika željnih da istraže vrhunske rakije i delikatesi iz Srbije. Svoje prisustvo su potvrdile vodeće srpske destilerije, koje će stranim turistima i gostima Beograda predstaviti svoje najbolje rakije.

Partneri Spirit Style Festivala

Po prvi put, zajedno sa vrhunskim srpskim rakijama, posetiocima će se predstaviti i najbolji gastronomski delikatesi. Naši ovogodišnji partneri Salaš 137 i delikatesi.rs, predstavljaju krunu kulinarske tradicije i ekskluzivnih ukusa. Salaš 137 će promovisati autentičnu vojvođansku hranu, savršeno uparenu uz našu premium rakiju, dok će delikatesi.rs izložiti internacionalne delikatese čiji se ukusi savršeno upklapaju sa srpskom rakijom.

Promocija Srpske Rakije

Spirit Style Festival je mesto koje okuplja ljubitelje dobrog provoda, ali i one koji cene kvalitetnu hranu i piće. Ovaj događaj je ne samo prilika za hedonizam već i za učenje i razmenu iskustava sa stručnjacima iz oblasti rakija i gastronomije. Bilo da ste domaći posetilac ili turista, festival nudi jedinstvenu priliku da istražite ovo blago Srbije na jednom mestu.

Pridružite se Spirit Style Festivalu

Pozivamo vas da se pridružite Spirit Style Festivalu i da zajedno istražimo bogatstvo srpske tradicije, kulture i gastronomije. Budite deo ove priče koja slavi autentičnost i kvalitet. Vidimo se ispred TC Rajićeva 11. maja!

Događaj traje još
Lokacija
  • Rajićeva Shopping Center, Knez Mihailova 54, Belgrade, 11000, RS

  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu