Šta treba da znate o nama?

Kompanija SIMEX ORIGINAL osnovana je 1991. godine I tokom tri decenije poslovanja uspešno spaja tradicionalne tekovine I savremene trendove u proizvodnji rakija I alkoholnih pića. Kontinuirano unapređivanje i modernizacije tehnoloških procesa I praćenje modernih trendova I zahteva tržišta rezultirali su vrhunskim prepoznatljivim kvalitetom proizvoda koji je višestruko nagrađivan brojnim internacionalnim I domaćim priznanjima.

Spoj tradicije, ljubavi, uz brigu o potrebama i očekivanjima najprobirljivijih savremenih potrošača doprineli su tome da se SIMEX ORIGINAL pozicionira kao jedan od najvećih i najprepoznatljivijih proizvođača voćnih rakija i alkoholnih pića u Srbiji. Naši proizvodi, pored domaćeg tržišta, plasiraju se i na izvozna tržišta regiona Evrope, Rusije i Kine.
Naš bogati portfolio čini više od 60 proizvoda prilagođenih najrazličitijim potrebama I ukusima kako potrošača na domaćem tako I na internacionalnim tržištima.

Ponos naše kompanije je ,,Vučija rakija’’, proizvedena od najboljih sorti zrelih I zdravih plodova voća, na tradicionalan način po recepturi iskusnih srpskih majstora. I kao što samo ime govori, Vučiju rakiju smo zaštitili od svakakvih zala, što znači da se proizvodi bez dodatnih aditiva ili šećera. Peče se po tradicionalnoj recepturi, u malim kazanima do 200 litara, destilacijom komine, smese zrelih voćnih plodova. Mlada kristalno bistra rakija stari najmanje godinu dana u hrastovim buradima i sudovima za odležavanje

Pored neprikosnovene Vučije rakije, dobro poznati proizvodi naše kompanije su: S original rakijama, Mistique likerima, Dragon i S vodkom, Top pelinkovcem, kao i S gin-om. Detaljnije o svakom od ovih proizvoda pronaći ćete u odeljku ,,Proizvodi’’, kao I na našem sajtu.

Kontakt telefon

024 655555

E-mail

marketing@simex-su.co.rs

Pratite nas društvenim mrežama!
Lokacija
Tehnolog

Andreja Marković

Poreklo sirovine

sirovina iz otkupa

Godišnja proizvodnja

15000 - 30000 litara

  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu