Kategorije proizvoda
Šta treba da znate o nama?

Velika strast destilerije Promont Group leži u kreiranju prefinjenih rakija raznovrsnih voćnih sorti. Njihova želja je da svojim kupcima pruže potpuno prirodno piće koje će zadovoljiti i njihovo čulo ukusa i mirisa. Postavili su cilj da svaka čašica rakije donese suptilne mirise i arome odabranih i zrelih voćki. U njihovom radu se sjedinjuju posvećenost i tradicija, strast prema izvrsnim napicima i suvremena tehnologija. Ova nezamjenjiva simbioza tvori temelj za njihove vrhunske rakije.

Njihova filozofija se svodi na voće zatvoreno u boci. U odabiru voća ne pristaju na kompromise – samo najbolje je dovoljno dobro kako bi proizveli destilate vrhunskog kvaliteta. Tokom godina su neprestano usavršavali svoj proces proizvodnje i svesni su da će to činiti i ubuduće kako bi ostali među najboljima, ne samo u Srbiji, već i izvan njenih granica.

Njihovi proizvodi uvek moraju udovoljavati strogim standardima kvaliteta, što potvrđuju sertifikati i nagrade osvojene tokom godina na mnogim lokalnim i međunarodnim manifestacijama.

Kontakt telefon

063 525 765

E-mail

bozo.cicmil@promontgroup.rs

Pratite nas društvenim mrežama!
Lokacija
 • Nele T
  11/01/2023 na 14:14

  Dobre rakije, malo jača cena

  Kvalitet proizvoda

  Dizajn ambalaže

  Odnos cene i kvaliteta

  Ukupna ocena

Dodaj ocenu