Kategorije proizvoda
Šta treba da znate o nama?

U samom srcu vojvođanske ravnice nalazi se naselje Žabalj u kojem je smeštena destilerija Zlokolica. Ova destilerija priča priču žene koja je svoju ljubav i snove pretočila u bocu, uz nesebičnu podršku porodice. Kreativnom ženskom energijom i odvažnošću stvorene su tri etikete prepoznatljive rakije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zasad kruške Viljamovke podignut je 2017. Godine da bi se 2021. godine odvažili i krenuli put destilerije. Od samog početka naša misija jeste da ponudimo kvalitetne rakije Perla - pearl in a bottle.
Destilerija Zlokolica je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci naše rakije voće pokazati svoj pun karakter, što je dokazano mnogobrojnim priznanjima.
Naša filozofija zasniva se na tome da stvaramo kvalitet i ništa osim njega. Kvantitet nije opcija, jer harmonija mirisa, ukusa i arome čine Perlu toliko posebnom. Stvarana je sa pravom dozom ljubavi, truda i strpljenja. Za sve je potrebno vreme kao najvredniji resurs koji nam je svima dat.

E-mail

destilerijazlokolica@gmail.com

Lokacija
Kategorije proizvoda
  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu