Kategorije proizvoda
Šta treba da znate o nama?

"Odrastao sam uz kazan. Generacije naše porodice rakija je školovala. Kilometrima od kuće nikada nisam imao dilemu da li ću se vratiti u Srbiju. U inostranstvu sam shvatio koliko malo cenimo rakiju, koliko nismo znali da je uzdignemo rame uz rame sa viskijem ili konjakom, a upravo tu joj je mesto.

Znao sam da je tradicionalna proizvodnja je duša svake rakije, ali i da se kontinuitet u kvalitetu može se osigurati jedino modernizacijom proizvodnje.

Rešeni, pre svega, da na najbolji način iskoristimo potencijal kosjerićog voćarskog kraja i tradiciju u spravljanju najkvalitetnije rakije, punom parom smo radili na modernizaciji i obnavljanju postojećih pogona za preradu i destilaciju voća, u prostoru nekadašnje čuvene destilerije rakije „Povlen", čija je davna slava bledela poslednje dve decenije.

Ponovno pokretanje proizvodnje u našem kraju povećalo je potrebe za uzgojem voća, što se pozitivno odrazilo na sigurnost života na selu.

Velika je odgovornost i čast u Srbiji proizvoditi rakiju. Sigurni u kvalitet naše rakije za isti garantujemo prezimenom."

Kontakt telefon

069 600 440

E-mail

info@destilerijazaric.com

Pratite nas društvenim mrežama!
Lokacija
Kategorije proizvoda
Tehnolog

dr Marko Ljekočević

Poreklo sirovine

sirovina iz otkupa

Godišnja proizvodnja

preko 120000 litara

  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu