Kategorije proizvoda
Šta treba da znate o nama?

Priča o Destileriji Lazar je kazivanje o spoju prirode, truda i tradicije. Naše voćne rakije proizvode se na tradicionalan način, dvostrukom destilacijom, od pažljivo biranih plodova. Kristalno bistre, prirodne i delikatesne, namenjene su hedonistima istančanog ukusa. Jedinstvene, prepoznatljive i prefinjene arome ovog pića vrhunskog kvaliteta, sažete su u boci Lazar rakije.

Lazar je moderna destilerija nastala kao rezultat truda, znanja i veze savremenih tehnologija i tradicionalne recepture.

Najkvalitetnije voće, malina i grožđe iz sopstvenih, pažljivo uzgajanih i negovanih zasada, a šljiva, dunja i kruška vrhunskih sorti od pouzdanih kooperanata, kao i prirodni način uzgajanja, garantuju premium kvalitet naših rakija.

Koristimo najsavremeniju opremu, poštujući beskompromisne standarde proizvodnog procesa u kojima nema mesta nikakvim veštačkim dodacima. Jedan od glavnih aduta je i naš tehnolog koji prati i kontroliše svaki deo proizvodnje. Naše premium voćne rakije su bistre, prirodnog mirisa, prirodne arome.

U našoj svesti se menja mišljenje o mestu i značaju rakije. Otuda je među najširom populacijom postala stvar prestiža kako prepoznati dobru rakiju. Lazar rakije nisu dobre, one su vrhunske.

Kontakt telefon

0648221722

E-mail

office@lazarrakija.com

Pratite nas društvenim mrežama!
Lokacija
Kategorije proizvoda
Tehnolog

Dr Ivan Urošević

Poreklo sirovine

sopstvena i sirovina iz otkupa

Godišnja proizvodnja

15000 - 30000 litara

 • Sanja
  13/12/2022 na 20:14

  👍

  Kvalitet proizvoda

  Dizajn ambalaže

  Odnos cene i kvaliteta

  Ukupna ocena

 • Lana
  15/12/2022 na 09:27

  Najbolja u Srbiji!

  Kvalitet proizvoda

  Dizajn ambalaže

  Odnos cene i kvaliteta

  Ukupna ocena

 • Dušan Kulak
  05/01/2023 na 01:31

  👍💪

  Kvalitet proizvoda

  Dizajn ambalaže

  Odnos cene i kvaliteta

  Ukupna ocena

Dodaj ocenu