Kategorije proizvoda
Šta treba da znate o nama?

Destilerija Kokanović je porodična destilerija koja se nalazi na obroncima planine Rajac i ponosni je proizvođač ekskluzivnih, domaćih žestokih pića: Iskrene rakije i Spell džina.

Godinama usavršavamo zanat i učimo od najboljih. Pobegli smo iz gradske vreve u mir i skoro netaknutu prirodu našeg imanja u Slavkovici, koji su se pokazali kao idealna pokretačka snaga. Inspirisali su nas i motivisali. To naše imanje, brzo je postalo destilerija, u koju ste i vi uvek dobrodošli.

Tokom rada, oslanjamo se na savremenu tehnologiju, ali znamo da to nije dovoljno. Da bismo proizveli prestižna, jedinstvena pića, mi i dalje istražujemo raznolike arome, učimo o voću, na dnevnom nivou pratimo svetske inovacije i novosti i trudimo se da svakodnevno usavršavamo zanat.

Od početka do kraja, svaki naš produkt je plod porodičnog rada i to je ono na šta smo najponosniji.

Počeli smo s misijom da sprski alkohol stavimo na svetsku mapu pića. Danas, naša rakija Iskrena dostupna je u restoranima, hotelima i prisutna u domovima mnogih hedonista i zaljubljenika u dobru zabavu. Pre svega u Srbiji, a sve više i u regionu. Održavajući kontinuitet u kvalitetu, brinemo i o našoj reputaciji.

Radimo sa ciljem da vas naša pića verno prate u svim važnim trenucima i na to smo veoma ponosni.

Dobro nam došli u destileriju Kokanović!

Kontakt telefon

064 40 02 001

E-mail

stefan@kokanovic-distillery.com

Pratite nas društvenim mrežama!
Lokacija
Kategorije proizvoda
Vrste rakija
  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu