BARTENDERS 710

Osnažujemo industriju od 2012.

1
godina postojanja
1
različitih obuka
1 +
polaznika

Zajedno na istom zadatku.

Pre više od 10 godina, nekoliko ljubitelja kvalitetnih jakih pića i zaljubljenika u miksologiju okupili su se sa ciljem da svoje znanje uvećaju i podele.

Godine iskustva u alkoholnoj industriji i ugostiteljstvu objedinjene su u do tada neviđenom konceptu na našim prostorima. Tako je osnovana Bartenders 710 – škola za ljubitelje koktela, bartendere i bariste.

Članovi i osnivači.

Članovi i osnivači škole Bartenders 710 okupili su se sa idejom da vam teorijsko i praktično znanje serviraju, baš onako kako su godinama učili da treba. Na sopstvenoj koži osetili su koliko je teško učiti kada počinješ od nule a ne nailaziš na one koji svoje znanje nesebično dele.

Sa ciljem da edukuju i „stvore“ prave stručnjake u oblasti bartenderinga, okupili su se Vladimir Simić, Marko Maksimović, Marko Škerović, Konstantin Rauh i Branislav Stojanović. Ukoliko čitate ovo sigurni smo da maštate o tome da postanete bartender, te da su vam ova imena već dobro poznata.

Osnivači i predavači škole i dalje aktivno rade u industriji, svakodnevno doprinoseći njenom razvoju, ali ističu da im je rad u školi sa mladim polaznicima ipak najveći gušt.

Portfolio

Kada god uoče potrebu, Bartenders 710 ekipa je spremna da uskoči u pomoć. Možete ih kontaktirati ukoliko želite da usavršite vaše znanje iz miksologije, ali i ukoliko su vam potrebne konsultacije iz oblasti ugostiteljstva.

Obuke i treninzi

U okviru škole Bartenders 710 organizuju se obuke i treninzi za ljubitelje koktela, početnika ali i master obuke za profesionalce koji žele da usavrše svoje znanje.

Konsalting

Stručni saveti iz oblasti ugostiteljstva su specijalnost ove ekipe. Bilo da vam je potrebna obuka osoblja, kreiranje karte pića, vina i koktela ili pomoć oko odabira čaša i uniformi, bartendersi vam stoje na rapolaganju.

Bar ketering

Nekoliko godina unazad i širom naše zemlje zaživeo je trend bar keteringa. Ukoliko organizujete prezentaciju, kompanijsko okupljanje ili svadbu, koktel bar će sigurno izdvojiti vaš događaj.

Deo Bartenders 710 portfolia

Portfolio udruženja obuhvata niz brendova širom alkoholne industrije, od destilerija i distributivnih kuća do hotela, modernih barova i noćnih klubova. Obezbedili smo obuku i konsultantske usluge ovim kompanijama, pomažući im da unaprede svoje poslovanje, razviju svoje osoblje i unaprede celokupno korisničko iskustvo. Istražite neke od njih.

Hendricks Gin Logotip

BARTENDERS 710 treninzi i obuke

Bartenders 710 ekipa nesebično deli znanje sa budućim kolegama, ali i onima koji su već iskusni u ovom poslu. Mnogo vremena su utrošili da kreiraju kurseve za polaznike svih nivoa znanja, te smo sigurni da ćete pronaći baš ono što vam je potrebno.

Osnovna obuka za Bartendere

Obuka namenjena kako početnicima, tako i onima koji već rade. Obuka traje 6 nedelja a održava se u Beogradu, u januaru, aprilu i septembru, kao i u Novom Sadu u martu i oktobru.

Obuka za profesionalce

Obuka za profesionalne bartendere, kuvare, somelijere. Obuhvata 3 nedelje treninga, molekularna miksologija, finansije bara, uparivanje hrane i koktela, biteri, šećeri i kiseline, ice carving, svet bilja, korenja i trava. Održava se u martu i aprilu.

Individualni trening

Personalizovani kurs, termini po dogovoru.

Team Building & školica ljubitelja koktela

Bilo da se radi o organizovanoj zabavi za zaposlene, ili društvu zaljubljenika u koktele željnih znanja.3 dana šejkovanja, stirovanja, degustacija i druženja. Tema i program prilagođavaju se prema dogovoru i potrebi.

Trening Kamp

Kamp je namenjen početnicima ali i onima koji već rade. Sastoji se od 2 nedelje obuke i 1 eksurzije. Održava se u novembru, na Zlatiboru i u Užicu.

Obuka osoblja ugostiteljskih lokala

Plan i program obuke, kao i trajanje i period održavanja zavise od dogovora.

Zvanični kanali komunikacije sa Bartenders 710 timom.

Bartenders 710 tim vam stoji na rapolaganju. Kontaktirajte ih.

Kontaktirajte školu BARTENDERS 710

Kontakt Telefon

+ 381 65 4110 100 

E-mail adresa

office@bartenders710.com