Vrsta događaja
Šta treba da znate o događaju?

U okviru “Hedonism BCE Expo 2023”  ove godine, zajedno ćemo uživati u degustaciji najkvalitetnijih proizvoda dostupnih na našem tržištu ovo uključuje premium kafe, čokolade, vina ali i destilate domaćih i regionalnih proizvođača.

želja nas hedonista iz celog regiona (a verujemo i šire) je da dobijemo priliku da na jednom mestu pronađemo najspektakularnije ukuse i mirise kakve jedan ovakav sajam može da pruži.

Nećemo se zadovoljiti samo regionom jer od ove godine, izlagače, trgovce, i hedoniste očekujemo iz Italije, Rusije, i Turske, pa naš sajam poprima i internacionalni karakter.

Posetioci će na ulazu u halu, kao poklon, dobiti vinsku čašu za degustacije na štandovima izlagača . Izlagačima je omogućeno da se predstave na način koji sami smatraju prikladnim, pa pravila degustacije zavise od samih izlagača. Oni zadržavaju pravo da odluče koji će od izloženih proizvoda biti na degustaciji, uz to da je degustacija svakako besplatna.

O načinima kupovine proizvoda, posetioci će biti informisani na ulazu u halu.

U velikoj hali Belexpocentra, podeljenoj na dva dela, održaće se istovremeno dva fantastična Sajma – Hedonizma i Elegancije. Jedna ulaznica obezbeđuje vam pristup na obe manifestavije. Ulaz je dozvoljen isključivo punoletnim osobama, a pušenje nije dozvoljeno.

Ulaznice se prodaju na portalu www.tickets.rs , kao i na prodajnim mestima "Ticket Vision"

Očekujemo Vas da uživamo zajedno.

Ulaznice

1500 dinara

Događaj traje još
Lokacija
  • Još uvek nema komentara.
  • Dodaj ocenu