Vrsta događaja
Događaj organizuje

Turistička organizacija Istarske županije

Šta treba da znate o događaju?

Četiri meseca nas dele do trećeg izdanja GinIstre, najvećeg međunarodnog festivala gin-a u Hrvatskoj, koji će se održati u Staroj fabrici duvana u Rovinju 25. i 26. oktobra.

Dolazak je, do sada, potvrdilo čak 40 izlagača iz Hrvatske, Srbije, Italije i Slovenije koji će predstaviti svoje najnovije proizvode i inovacije u svetu džina.

Posetioci će imati priliku da degustiraju širok spektar različitih vrsta džinova, uključujući ekskluzivne ograničene serije.

Festival će, pored izlagača, obogatiti i niz predavanja vodećih stručnjaka iz branše. Oni će podeliti svoja znanja o proizvodnji, istoriji i trendovima u svetu džina. Radionice su takođe sastavni deo programa i omogućiće posetiocima interakciju učešće i praktično iskustvo, a učesnici će moći da nauče više o tehnikama destilacije, pravljenje koktela i kombinovanje džina sa različitim sastojcima.

Na festivalu će učestvovati i renomirani barmeni, koji će održati radionice pravljenja koktela tokom kojih će pokazati svoje umeće i otkriti tajne savršenih kombinacija. Pored toga, GinIstra će biti domaćin panel diskusija na kojima će se raspravljati o aktuelnim temama teme u industriji džina. Paneli će pokrivati teme kao što su održivost u proizvodnji, marketing i brendiranje i budućnost džina na globalnom tržištu.

Društvene mreže
Događaj počinje za
 • 100

  Dana
 • 06

  Sati
 • 25

  Minuta
Događaj traje još
Lokacija
Cena kotizacije

Cene kotizacije, kao i formu za prijavu možete pronaći ovde

 • Još uvek nema komentara.
 • Dodaj ocenu