Vrsta događaja
Događaj organizuje

Neco Trade doo

Šta treba da znate o događaju?

Destill Fest je ne samo prvi, već i najekskluzivniji događaj posvećen vrhunskim žestokim alkoholnim destilatima. Festival je osmišljen kao jednodnevna avantura od 14h do 20h, pružajući posjetiocima priliku da istraže širok spektar premium destilata dostupnih na tržištu, uključujući i one manje poznate kod nas. Nakon toga, DeStill after party će se održati u neobičnom ambijentu u sklopu Auto salona od 20h do 22:30h, na kom će biti posluženi kokteli napravljeni sa najfinijim destilatima. Pripremite se za jedinstveno iskustvo za sva čula!

Više od 65 renomiranih izlagača iz raznih zemalja priprema se da očara posjetioce svojim proizvodima na Festivalu. Ovaj Festival ne nudi samo priliku za degustaciju, već i bogat edukativni program posvećen žestokim alkoholnim pićima. Posjetioci će imati priliku da prodube svoje znanje o procesu destilacije, različitim vrstama pića i tehnikama degustacije. Raznoliki svijet destilata, uključujući premium rakiju, džin, konjak, viski, tekilu i rum, čeka da bude istražen od strane posjetilaca koji će imati priliku da se prepuste raznolikosti ponude.

Ulaznice

Redovna cena ulaznica je 50 KM, a do 07.04.24. možete ih kupiti po ceni od 35KM. Ulaznice možete kupiti i na dan događaja, na licu mesta.

Društvene mreže
Događaj počinje za
 • 10

  Dana
 • 23

  Sati
 • 51

  Minuta
Događaj traje još
Lokacija
 • Još uvek nema komentara.
 • Dodaj ocenu